Kcie © Petra Knötschke.


Regelmatig bewegen doet de mens goed...

Go Running is er voor mensen die willen hardlopen. Maar je weet niet hoe, of het je wel alleen gaat lukken, je wil misschien ook wel afvallen, kortom je vindt het moeilijk. Running gaat in het begin niet vanzelf, zeker niet als je een tijd niets gedaan hebt, in de tussentijd zwaarder bent geworden of bang bent voor blessures.  

Runningtherapie is voor mensen met depressieve klachten. Met Runningtherapie verbeter je de psychische conditie. Je kunt altijd nog aan de pillen als het niet voldoende helpt!

Go Running is onderdeel van Kcie.

GO RUNNING

BEWEGINGSADVIES

HIT AND RUN

RUNNINGTHERAPIE

Regelmatig bewegen doet de mens goed. Het brengt een aantal processen in je lichaam op gang die stoffen produceren waar-door we ons prettiger gaan voelen.Bewegingsadvies door een ervaren sportcoach/

fysiotheraeut voor alle niveaus. Van topsporter tot beginnende ‘beweger’ of mensen met een blessure.

HIT and RUN trainingen op het strand om fit te worden en te blijven.   

Het doel is om met een goede loop- en ademhalingstechniek op zoek te gaan naar totale fitheid.

Voor mensen die om verschillende redenen niet makkelijk op eigen kracht tot bewegen komen. Hardlopen om de psychische conditie te verbeteren.

“Ga naar de site van Go Running Den Haag, voor alle informatie over running en runningtherapie,

Een fysiotherapeut, gecertificeerd runningtherapeut en abc-tennislcoach verzorgt de Runningtherapie-sessies, StartUp en HIT and RUN” trainingen.”

www.gorunning-denhaag.nl

Extra vitaliteit voor uw organisatie ...

Laat uw werknemers meedoen met Go Running. Eén of twee keer Running per week zorgt voor kalmte in je hoofd, vitaliteit en focus.

Voor jong en oud(er), mensen met veel of weinig conditie, iederen kan op zijn manier aansluiten bij Go Running. Maak het mogelijk voor uw mensen, zorg dat zoveel mogelijk medewerkers kunnen deelnemen. Maak een afspraak met Michiel Zegveld, fysiotherapeut en runningtherapeut en zoek naar een weg om Running in uw organisatie te introduceren.

Een creatieve organisatie met mensen die gezond en vitaal in het leven staan, say no more …. www.gorunning-denhaag.nl