Kcie © Petra Knötschke.


Het opzetten van een praktijk, een administratieve organisatie, ondersteuning, een bedrijfsproces, …….ORGANISATIE ADMINISTRATIEF ::

Verder praten...>>

Je wilt meer mensen of organisaties bereiken, je wilt meer verkopen, je wilt alles gestroomlijnder afleveren, je wilt je onderscheiden, je wilt meer tijd overhouden voor je werkelijke proces …..ORGANISATIE COMMUNICATIEF ::

Verder komen...>>

Nieuw leven, nieuwe producten, nieuwe combinaties, nieuwe samenwerkingsvormen, alles wat er voor nodig is om een organisatie een impuls te geven. Dit kan zijn opleiding van uw medewerkers, meelopen met verkoopprocessen. Of eens heel eerlijk en op een andere manier naar je eigen organisatie kijken en een strategie bepalen voor een nieuwe wereld of verbeterde ‘werk’omgeving ……ORGANISATIE AKTIVEREND ::

Verder denken...>>

Kcie stelt voor ….

Petra Knötschke,

Ervaringen opgedaan in educatie, automatisering, personeel en  management. Ooit gestart met een bedrijf in de tijd dat de automatisering nog in de kinderschoenen stond. Opleiden, organiseren, pionieren, innoveren, veranderen. Maar ook beheren, laten draaien, uitbouwen en uiteindelijk het bedrijf verkopen. Bedenken van oplossingen en deze ook implementeren in de praktijk. Zij wil met je meedenken en -doen met jouw bedrijf of organisatie ......